BE73 7331 0001 0060

Doe een gift

Dank u voor uw keuze om Artsen Zonder Vakantie te steunen. Met uw hulp kunnen we onze partnerziekenhuizen op een duurzame manier ondersteunen en samen bijdragen aan een goede gezondheidszorg voor de lokale bevolking.

Uw bijdrage is net zo belangrijk als die van onze artsen en verpleegkundigen op het terrein. 

Hoe een gift doen?

Er zijn verschillende manieren om aan Artsen Zonder Vakantie te geven:

  • Rechtstreeks online via deze link of door op de knop 'doneer' in het rode blok rechts op deze pagina te klikken. De transactie gebeurt via een beveiligde site.
  • Via online bankieren op rekeningnummer BE73 7331 0001 0060.

Alvast bedankt!

Waarom kiezen voor een maandelijkse bijdrage?

Structurele donaties helpen ons om duurzame ondersteuning te bieden aan onze partnerziekenhuizen in Afrika. Doordat wij zeker zijn van uw steun, kunnen wij onze zendingen en activiteiten beter inplannen.

Als u kiest voor een domiciliëring, wordt uw gift automatisch aan Artsen Zonder Vakantie overgemaakt zonder dat u zich hierover zorgen hoeft te maken. U kunt op elk moment uw bijdrage stopzetten of wijzigen door een mail te sturen naar info@azv.be of door ons op te bellen op het nummer 015/400.888.

Fiscaal attest

Als u per jaar 40 euro of meer geeft, heeft u recht op een fiscaal attest. Hiermee kan u een belastingvermindering van 45% op het totaal van uw giften bekomen. Concreet betekent dit dat u bij een gift van 40€ uiteindelijk maar 22 € betaalt. Bij een gift van 100€ betaalt u uiteindelijk 40 €. Het fiscale attest wordt u toegezonden in het eerste kwartaal van het jaar volgend op uw gift(en).

Voor inwoners uit de Europese Unie is er ook het Europees fiscaal attest . Dit betekent dat inwoners uit de Europese Unie die een gift doen, ook recht hebben op een fiscaal attest. Dit Europees fiscaal attest kan de persoon in kwestie in zijn land aangeven aan de belastingen. Voor meer informatie hieromtrent kan u best eens surfen naar de website van uw eigen overheid om te bekijken wat de voorwaarden zijn voor fiscale aftrekbaarheid in uw land.

Hebt u uw fiscaal attest niet ontvangen? Aarzel niet om ons te contacteren op info@azv.be of op 015/400.888.