BE73 7331 0001 0060

Online geven

Dank u voor uw keuze om Artsen Zonder Vakantie te steunen. Uw bijdrage is even belangrijk als die van onze artsen en verpleegkundigen op het terrein. Zonder uw steun zouden zij niet kunnen werken.

Uw intentie om te geven of uw gift, laat zien dat u solidair bent de patiënten in Afrika die geen toegang hebben tot gespecialiseerde zorgen. Alsook u solidariteit met het Afrikaanse personeel dat verstoken is van elke mogelijkheid tot bijscholing.

Is het veilig om online te geven?

Tegenwoordig is online geven via een Credit Card even veilig als on-line banking. De schenking loopt via een https – site. Dit is een site die extra is beveiligd.

Lees meer over de beveiliging op de website van Ogone.

Hoe gaat het doneren in zijn werk?

U doorloopt 5 stappen:

  1. u vult uw persoonlijke gegevens in (vakjes met een sterretje zijn verplicht) zodat wij u op de hoogte kunnen houden van hoe we uw schenking gebruiken en u eventueel een fiscaal attest kunnen sturen
  2. u laat weten of u een bedrijf bent en of u een fiscaal attest wenst
  3. u kan een persoonlijke boodschap meegeven met uw gift (op uw overschrijving zal een code staan zodat wij weten dat het geld via de website werd gestort)
  4. kies een bedrag dat u aan AZ wilt schenken.
  5. u klikt op 'verdergaan' en geeft op een beveiligde site uw creditkaartgegevens door en bevestigt uw betaling.

Bedankt alvast voor uw intentie om te geven!

Kan ik ook via online banking geven?

Door ons rekeningnummer 733 1000100 60 (of IBAN: BE73 7331 0001 0060) te kopiëren in uw on-line banking programma kan u ook een snelle gift doen aan Artsen Zonder Vakantie.

Kan ik mailen of bellen met iemand van de organisatie?

Je kan ons mailen sarah.bresserleers@azv.be of bellen op 015 400 888 tussen 9 - 17u voor al uw vragen over online geven en steunen.

Andere manieren om te steunen

Zijn er andere manieren waarop ik kan steunen? Schrikt het geven van uw creditcard gegevens u af? Geen zorgen, er zijn 101 manieren om Artsen Zonder Vakantie te steunen.