BE73 7331 0001 0060

Nieuwe directeur bij Artsen Zonder Vakantie

Artsen Zonder Vakantie verwelkomt An Teyssen (°1974) als nieuwe directeur.

An heeft in de voorbije 20 jaar zowel in binnen- als buitenland gewerkt en dit zowel bij de overheid (Stad Antwerpen, Port of Antwerp), bij multinationals (AB InBev, Goodyear/Dunlop, Danone) als bij familiebedrijven (Meyvaert Glass Engineering, Hizkia Van Kralingen). Ze bekleedde er verscheidene functies binnen de departementen communicatie, externe relaties en business development en was in haar meest recente functie operationeel directeur in een logistiek bedrijf gespecialiseerd in internationale kunsttransporten.

Haar maatschappelijk engagement en passie voor mensen maken dat An zich ook al vele jaren vrijwillig inzet voor verscheidene goede doelen, in het verleden voor o.a. Benetiet vzw en MS Liga Oost-Vlaanderen, en momenteel nog voor Doctors4Doctors vzw en TEDxFlanders.

An studeerde kunstgeschiedenis aan de KU Leuven en communicatiemanagement aan de Erasmushogeschool Brussel. 

An Teyssen: “Vanuit mijn eigen vrijwilligersachtergrond en maatschappelijk engagement wens ik samen met heel het team, zowel op kantoor als op het terrein, met veel enthousiasme verder te bouwen aan onze droom die duurzame verbeteringen wil realiseren in onze partnerziekenhuizen in Afrika. Iedereen heeft immers recht op een goede gezondheidszorg. We bereiken ons doel door met onze Afrikaanse collega’s kennis en expertise uit te wisselen en dit mede dankzij onze onvermoeibare vrijwilligers, betrokken donateurs en sympathisanten. ”

De komst van An Teyssen vervolledigt het vernieuwde managementteam dat voortaan bestaat uit manager Zuidwerking Barbara Vandevelde, manager ondersteunende diensten Mélanie Crespin en communicatiemanager a.i. Dirk Depover.

Share/Save