BE73 7331 0001 0060

Afscheid van terrein- en kantoorvrijwilligers

Tijdens onze nieuwjaarsreceptie namen we vorige week tevens afscheid van 9 terrein- en 3 kantoorvrijwilligers. Sommigen deden meer dan 30 zendingen of werkten meer dan 10 jaar als vrijwilliger op het kantoor in Mechelen! Wat een engagement!

Ook langs deze weg willen we deze geweldige mensen nog eens officieel bedanken: Dr. Guido De Bock, Dr. Fernand Detavernier, Dr. Michel Hoogmartens, Dr. Luc Van Nimmen, Danielle Schaus, Dominique Cassart, Bénédicte Van Haute, Dr. Pol Hans en Dr. Emile De Backer zijn de terreinvrijwilligers die zich al die jaren trouw inzetten om onze lokale collega’s bij te staan en op te leiden. Op deze manier droegen zij enorm bij aan een kwaliteitsvolle gezondheidszorg in onze partnerlanden. Deze inzet wordt enorm gewaardeerd door ons allen, en in het bijzonder door de lokale collega’s.

An Van Hoorick, Martine Joossens en Liliane Hermus werkten respectievelijk 5, 7 en 11 jaar als vrijwilligers op het onthaal en op de dienst communicatie. Een gigantisch engagement. Het zal even wennen zijn om hen na al die trouwe jaren niet meer wekelijks op kantoor in Mechelen te zien.

We mogen dan afscheid nemen; toch blijven al onze vrijwilligers tot de grote familie van Artsen Zonder vakantie behoren.

Zij zijn immers het hart en de ziel van onze organisatie

Nogmaals 1000 x dank!

 

 

 

 

Share/Save