Steun ons

Start een actie

Laat solidariteit groeien door een actie te organiseren

De belangrijkste momenten in uw leven kunnen solidaire momenten worden door een actie op te zetten ten gunste van Artsen Zonder Vakantie. Organiseert u een verjaardag, een wafelenbak, een feestje? Of een sportevenement? Wilt u een bijdrage leveren ter gelegenheid van een huwelijk of een geboorte?

Maak online een fondsenwervingsactie aan en promoot die bij uw vrienden en familie.  Het is snel en gemakkelijk.

Luister naar de getuigenis van Dr. Luc Bouwen, vrijwillig deskundige voor Artsen Zonder Vakantie  vlak voor zijn race in de Marathon des Sables.


Start een actie

Ik heb al enkele mooie zendingen meegemaakt en veel inspirerende mensen ontmoet, zowel in België als in Afrika, dankzij Artsen Zonder Vakantie. Vandaar mijn idee om nu zelf een actie op te zetten.

Dr Luc Bouwen, , Orthopedisch chirurg en terreinvrijwilliger voor Artsen Zonder Vakantie.

Ondersteun een actie

Breng verandering

DOE EEN GIFT

Maak een werkelijk verschil door een eenmalige schenking of een maandelijkse donatie. Zelfs kleine bedragen helpen. Vanaf 40 euro krijgt u een fiscaal attest.

Doe een gift

KOM IN ACTIE

Je kan ons helpen door het organiseren van een sportieve of ludieke actie, rommelmarktje, tentoonstelling, concert, etc.

Kom in actie

STEUN ALS BEDRIJF

U kan als bedrijf of organisatie impact realiseren door onze activiteiten op het terrein te steunen.

Steun ons

TESTAMENTEN & LEGATEN

Neem Artsen Zonder Vakantie in jouw testament op en maak een tastbaar verschil.

Meer info

Wil je meer informatie over onze organisatie?

Over ons

Samen met een team van vele zorgprofessionals, medewerkers van internationale samenwerking en vrijwilligers, vormen wij een netwerk. Op die manier werken wij op een zinvolle en duurzame, consequente en geëngageerde manier samen.
Dit is hoe ziekenhuizen kunnen groeien. Zo kan het personeel in de gezondheidszorg zich ontwikkelen. Zo krijgen patiënten de beste zorg.