Start een actie

Help ons door het organiseren van een sportieve of ludieke actie, rommelmarktje, tentoonstelling, concert, .. Een perfecte manier om plezier en solidariteit te combineren!

Het enige wat u hoeft te doen is naar ons online platform act.azv.be te surfen en een gepersonaliseerde actiepagina aan te maken. Deel deze dan met uw vrienden en familie, en nodig hen uit om mee te doen of u te sponsoren!

U kunt ook een reeds bestaande actie steunen!


Start een actie

Met onze collega's namen we vorig jaar deel aan 'Dwars door Mechelen'. We hebben op een leuke, sportieve manier geld ingezameld voor voor Artsen Zonder Vakantie.

Vriendenkring De Leeglopers voor Artsen Zonder Vakantie

Ondersteun een actie

Maak het verschil

DOE EEN GIFT

Maak een werkelijk verschil door een eenmalige schenking of een maandelijkse donatie. Zelfs kleine bedragen helpen. Vanaf 40 euro krijgt u een fiscaal attest.

Doe een gift

KOM IN ACTIE

Je kan ons helpen door het organiseren van een sportieve of ludieke actie, rommelmarktje, tentoonstelling, concert, etc.

Kom in actie

STEUN ALS BEDRIJF

Voor bedrijven hebben we diverse win-win formules, met tastbare ROI & fiscale attesten.

Steun ons

TESTAMENTEN & LEGATEN

Neem Artsen Zonder Vakantie in jouw testament op en maak een tastbaar verschil.

Meer info

Wil je meer informatie over onze organisatie?

Over ons

We zijn trots op 40 jaar inzet, know-how en samenwerking. Onze kracht ligt in het engagement van vele zorgprofessionals en andere vrijwilligers. Samen met een personeelsteam gespecialiseerd in internationale samenwerking vormen ze een ecosysteem. Zo werken we samen op een manier die zinvol en duurzaam is, en die eenheid en betrokkenheid biedt, die verbindend en verrijkend is, zowel in België als in Afrika.
Zo kunnen ziekenhuizen groeien.
Zo kan zorgpersoneel zich ontplooien.
Zo krijgen patiënten de beste zorg.