Doe een gift

Lou Van Coninckxloo, Mechelen: Ik heb er het volste vertrouwen in dat de centjes die ik geef in goede, zorgende handen terechtkomen.

De reden waarom ik Artsen Zonder Vakantie steun is omdat ik het fijn vind om op die manier mijn steentje bij te dragen.

Ik ken Artsen Zonder Vakantie eigenlijk al van bij de start. De reden waarom ik Artsen Zonder Vakantie steun is omdat ik het fijn vind om op die manier mijn steentje bij te dragen. Ik heb er het volste vertrouwen in dat de centjes die ik geef in goede, zorgende handen terechtkomen.

Het is indrukwekkend te zien hoe ze via Belgische en Afrikaanse medische experten in de lokale ziekenhuizen opleidingen geven en met raad en daad bijstaan, hoe ze betere apparatuur voor de operatiezalen voorzien en hoe ze voor eenvoudige dingen, zoals betere elektriciteit, zorgen.

Het geeft me veel voldoening dat ik op die manier iets voor anderen kan betekenen. En dat bij een organisatie waarin ik écht geloof.

Uw gift is fiscaal aftrekbaar!

Indien uw giften aan Artsen Zonder Vakantie 40 euro of meer per jaar* bedragen, ontvangt u een fiscaal attest. Hierdoor kunt u 45% van het totaalbedrag van uw giften aan onze organisatie via uw belastingaangifte terugkrijgen. Een gift van 40 euro kost u zo in werkelijkheid slechts 22 euro.


Doe een gift

Maak een verschil door een eenmalige schenking of een maandelijkse donatie. Zelfs kleine bedragen helpen. Vanaf 40 euro krijgt u een fiscaal attest.

Maak het verschil

KOM IN ACTIE

Je kan ons helpen door het organiseren van een sportieve of ludieke actie, rommelmarktje, tentoonstelling, concert, etc.

Kom in actie

STEUN ALS BEDRIJF

Voor bedrijven hebben we diverse win-win formules, met tastbare ROI & fiscale attesten.

Steun ons

TESTAMENTEN & LEGATEN

Neem Artsen Zonder Vakantie in jouw testament op en maak een tastbaar verschil.

Meer info

Wil je meer informatie over onze organisatie?

Over ons

Zo doen wij samen ziekenhuizen groeien.