Steun ons

Steun ons

Met uw steun kunt u een tastbare bijdrage leveren aan levensreddende activiteiten in meer dan 40 partnerziekenhuizen in Afrika. Elke gift telt, elke gift verbetert de kwaliteit van de zorg voor kwetsbare patiënten, elke gift redt levens.

Ontdek de verschillende manieren waarop u kunt helpen:

DOE EEN GIFT

Maak een werkelijk verschil door een eenmalige schenking of een maandelijkse donatie. Zelfs kleine bedragen helpen. Vanaf 40 euro krijgt u een fiscaal attest.

Doe een gift

KOM IN ACTIE

Je kan ons helpen door het organiseren van een sportieve of ludieke actie, rommelmarktje, tentoonstelling, concert, etc.

Kom in actie

STEUN ALS BEDRIJF

U kan als bedrijf of organisatie impact realiseren door onze activiteiten op het terrein te steunen.

Steun ons

TESTAMENTEN & LEGATEN

Neem Artsen Zonder Vakantie in jouw testament op en maak een tastbaar verschil.

Meer info

Artsen Zonder Vakantie zet zich in om samen met zijn partnerziekenhuizen te werken aan toegankelijke, kwaliteitsvolle en veerkrachtige gezondheidszorg. Vanuit een patiëntgerichte, holistische benadering op de volksgezondheid investeren wij duurzaam in de versterking van de kennis en vaardigheden van medisch en paramedisch personeel, in de versterking van de technische en ondersteunende diensten en in de verbetering van de interne organisatie van de ziekenhuizen. Zo doen wij ziekenhuizen groeien. Zo kunnen zorgprofessionals zich ontplooien. Zo krijgen patiënten de beste zorg.

Steun ons
 • 70%

  van alle giften rechtstreeks in onze projecten in Afrika.

 • 30%

  van het budget is bestemd voor de werking van de NGO

 • 3 000

  zendingen in meer dan 40 jaar

 • 150

  capaciteitsobouwende activiteiten per jaar

 • 1500

  gezondheidsprofessionals opgeleid per jaar

Dankzij Artsen Zonder Vakantie is het patiënten circuit efficiënt geworden. Er is een nauwkeurig circuit en regels die gevolgd moeten worden. Hierdoor kan ik de patiënt goed ontvangen!

Rosine Niyonizigiye, Operatieverpleegkundige in het Muyniga District Ziekenhuis, Burundi

Lees het verhaal

Wil je als vrijwilliger of arts helpen?

Vrijwilligers

Het werk van onze Belgische vrijwilligers op het terrein vormt de eigenheid en de kracht van Artsen Zonder Vakantie. Samen zetten wij ons in voor het delen en doorgeven van vaardigheden om bij te dragen tot gezondheid voor iedereen. Ook de kantoorvrijwilligers zijn belangrijk in het realiseren van onze steun aan onze partnerziekenhuizen.
Of je nu vrijwilliger bent op kantoor in Mechelen of op het terrein, je kunt ons helpen een verschil te maken.