BE73 7331 0001 0060

Sporten voor Afrika

Wilt u hobby niet alleen een gezonde maar ook een zinvolle invulling geven? Neemt u regelmatig deel aan sportevenementen en wilt u ook eens sporten om een kind dat kruipt weer te doen lopen? Spreken de doelstellingen van Artsen Zonder Vakantie u aan?

Geef dan je sportinzet een extra dimensie:

Laat je sportprestatie sponsoren of vraag vrienden en familie om mee te werken. Via jouw actieve sportbeoefening kan je het werk van Artsen Zonder Vakantie steunen en onder de aandacht brengen. Loop bijvoorbeeld de 20 km van Brussel mee en laat je sponsoren. Meer info over 20 km van Brussel.

Hoe?

"Fons loopt mee aan de marathon van New York en schrijft zijn buren, vrienden en familie een brief waarin hij vraagt zijn sportieve inspanning te sponsoren. Per km vraagt hij een euro te storten op rekening van AZV met de vermelding: “fons naar New York!”. Tijdens de marathon, blogt Fons op de site van AZV waarop iedereen zijn belevenissen kan volgen. Fons krijgt nadien een lijst van AZV zodat hij zijn kennissen en familie kan bedanken. Zij krijgen ook automatisch een fiscaal attest."

Contacteer onze medewerker communicatie en fondsenwerving Sarah (015/400 881).