BE73 7331 0001 0060

Meedoen met Artsen Zonder Vakantie

Artsen Zonder Vakantie kan haar doelen maar bereiken dankzij de inzet van vele vrijwilligers. Onze dynamische organisatie is steeds op zoek naar nieuw bloed om onze activiteiten te ondersteunen.
Doorloop ons stappenplan en leer in 8 stappen of je in aanmerking komt voor onze teams die naar Afrika gaan of je aan de slag kan als vrijwilliger op ons kantoor.

Ga mee op zending

Voor onze teams die naar Afrika vertrekken zoeken wij specialisten, paramedici en technici met ervaring in ziekenhuizen die bereid zijn om in hun vrije tijd collega’s in Afrika te ondersteunen en hun kennis te versterken.
Kandidaten worden geselecteerd volgens de noden van onze partners.
Artsen Zonder Vakantie neemt alle kosten op zich en zorgt voor een degelijke ondersteuning vanuit ons hoofdkantoor in Mechelen.

Word vrijwilliger op ons kantoor

Onze kantoorvrijwilligers zijn essentieel in het waarmaken van onze steun aan onze partnerziekenhuizen. Wilt u ook enkele uren van uw vrije tijd aan onze organisatie geven? Stel u dan kandidaat en word deel van ons team!

Lees meer

Image

Vacatures

Artsen Zonder Vakantie bestaat uit een twintigtal medewerkers die actief bezig zijn met ontwikkelingssamenwerking en het recht op kwaliteitsvolle gezondheidszorg voor iedereen.  Als u achter onze waarden staat en zin hebt om ons te vervoegen, laat het ons dan weten.