Artsen zonder Vakantie viert zijn 40 jarig bestaan.

Al 40 jaar doen wij  meer dan 40 ziekenhuizen groeien.

Al 40 jaar zetten onze zorgprofessionals in België en Afrika zich onvoorwaardelijk in voor de gezondheid van iedereen.

40 jaar is een uniek moment in onze geschiedenis en de start voor minstens nog 40 jaar!

STEUN ONZE ACTIES  VOOR ONZE 40 JAAR

40.000€ VOOR MEER DAN 40 ZIEKENHUIZEN!

Artsen Zonder Vakantie bouwt langdurige partnerschappen op met meer dan 40 ziekenhuizen in 5 Afrikaanse landen. Hun doel is ziekenhuiszorg van hoge kwaliteit te bieden, aangepast aan de reële behoeften van de bevolking van een regio, zodat zij er op elk moment toegang tot hebben en er ook tevreden over zijn.

Samen bouwen zij aan de gezondheid van morgen en dit voor het welzijn van patiënten!

Samen doen we ziekenhuizen groeien.

STEUN ONS 

40.000 STAPPEN VOOR MEER DAN 40 ZIEKENHUIZEN!

Trek je loop- of loopschoenen aan. Artsen Zonder Vakantie biedt u routes aan in ons mooie land. Te voet, op de fiets of tijdens het joggen. Iedereen kiest zijn eigen plaats en wijze.

Wij stellen een selectie van wandelingen voor in alle hoeken van België.

Om een wandelkaart te krijgen, moet u een donatie van 5€/deelnemer doen. Elke kaart is uniek en geldig voor 1 persoon. Je kunt je ook laten sponsoren voor een wandeling .

STEUN ONS

DOEL 40 X 40 X 40 DOWNLOADS

Voor onze 40e verjaardag hebben Eva de Roovere en de Congolese muzikant Mastaki Bafa de EP ‘Maisha’ uitgebracht, wat ‘leven’ betekent in het Swahili. Een soundtrack over het dagelijkse leven van de mensen in de Congo. Steun ons door de ‘Maisha’ EP te downloaden of een donatie te doen. De opbrengst van de downloads gaat naar de 40 partnerziekenhuizen van Artsen Zonder Vakantie.

STEUN ONS

 

 

 

 

Artsen Zonder Vakantie heeft het hart op de juiste plaats.

Als NGO bouwen wij in 5 Afrikaanse landen duurzame partnerschappen uit met meer dan 40 ziekenhuizen die ernaar streven om kwaliteitsvolle gezondheidszorg aan te bieden aan hun patiënten.

Over ons