BE73 7331 0001 0060

Nieuws

Nieuws

Afscheid van terrein- en kantoorvrijwilligers

Tijdens onze nieuwjaarsreceptie namen we vorige week tevens afscheid van 9 terrein- en 3 kantoorvrijwilligers. Sommigen deden meer dan 30 zendingen of werkten meer dan 10 jaar als vrijwilliger op het kantoor in Mechelen! Wat een engagement!

Ook langs deze weg willen we deze geweldige mensen nog eens officieel bedanken: Dr. Guido De Bock, Dr. Fernand Detavernier, Dr. Michel Hoogmartens, Dr. Luc Van Nimmen, Danielle Schaus, Dominique Cassart, Bénédicte Van Haute, Dr. Pol Hans en Dr. Emile De Backer zijn de terreinvrijwilligers die zich al die jaren trouw inzetten om onze lokale collega’s bij te staan en op te leiden. Op deze manier droegen zij enorm bij aan een kwaliteitsvolle gezondheidszorg in onze partnerlanden

Schrijf u in voor de Vrijwilligersdag 2018 – zaterdag 24 maart

Op 24 maart 2018 vindt de jaarlijkse Vrijwilligersdag van Artsen Zonder Vakantie weer plaats. Het belooft alvast een zeer interessante dag te worden.

Zo hebben we 3 deskundige gastsprekers uitgenodigd, experten in hun vakgebied, om een themacafé te verzorgen.

Pieter-Jan Hamels van 11.11.11 zal een boeiende en verhelderende uiteenzetting geven over de huidige politieke crisis in Centraal – Afrika.

Raffaella Ravinetto van het Instituut voor Tropische Geneeskunde bespreekt de problematiek van de universele toegang tot kwaliteitsvolle geneesmiddelen.

Het themacafé van

Enthousiaste vrijwilliger (NL/FR) voor het onthaal bij Artsen Zonder Vakantie

Zin om met je vrije tijd eens iets anders te doen? Neen, niet  om naar Afrika te gaan  maar wel om lid te worden van een fantastisch, warm en complementair onthaalteam op ons kantoor te Mechelen.

Met veel goesting en ervaring in administratief werk zet je je  vanaf nu zo’n dag per week in bij  Artsen Zonder Vakantie.

 

We zoeken iemand voor 8 uur per week: vrijdag namiddag  +  een halve dag vrij te kiezen. 

Je zorgt ervoor dat elke bezoeker en medewerker een warm onthaal krijgt. Daarnaast sta je in voor:

-      Algemene administratieve of praktische ondersteuning (bv. kopiëren, klasseren …) aan verschillende departementen

-