BE73 7331 0001 0060

Nieuws

Nieuws

SPOEDARTSEN gezocht!

Oproep!

Vier van onze partnerziekenhuizen in D.R. Congo, Rwanda en Benin vragen de komende maanden ondersteuning bij de organisatie en uitbouw van hun dienst spoedgevallen.

Hierdoor zijn wij dringend op zoek naar urgentie-artsen om mee op zending te vertrekken. Stel je hier kandidaat: http://www.azv.be/contribute/medical/apply

Extra info

Artsen Zonder Vakantie heeft de afgelopen jaren een capaciteitsversterkend traject uitgewerkt met 27 partnerziekenhuizen.

Vier partners vragen ondersteuning bij de organisatie en uitbouw van hun dienst spoedgevallen.

Rwanda:

Jaarverslag 2016

Beste,
 
Graag stellen we het Jaarverslag 2016 van Artsen Zonder Vakantie voor.

Vrijwilligersdag 18 maart 2017

Vandaag vond in Brussel de jaarlijkse Vrijwilligersdag van Artsen Zonder Vakantie plaats. Met 185 aanwezigen die allen bijdroegen aan de gezellige sfeer werd het een meer dan geslaagde editie!

Vrijwilligers en sympathisanten lieten zich tijdens de plenaire sessie, en tijdens de interactieve themacafés inspireren door een boeiende mix van lokale en Afrikaanse sprekers. De gemoedelijke koffiepauzes en heerlijke lunch waren dan weer het ideale moment om elkaar te (her)ontmoeten en ideeën uit te wisselen. En dankzij de 20jarige ngo-erkenning van Artsen Zonder Vakantie kreeg deze dag dit jaar een extra feestelijk tintje.

Wij