BE73 7331 0001 0060

Afscheid van terreinvrijwilligers

De laatste jaren is er veel aandacht gegaan naar het recruteren van nieuwe terreinvrijwilligers en het goed omkaderen en begeleiden van onze partnerziekenhuizen.

Dit was uiteraard zeer belangrijk, maar we beseffen dat we minder aandacht hebben gehad voor een ander belangrijk aspect: afscheid nemen en het nadrukkelijk bedanken van terreinvrijwilligers die na jaren ‘trouwe dienst’ stoppen met hun werk op het terrein.

Daarom namen we tijdens onze interne nieuwjaarsreceptie even de tijd om deze geweldige mensen officieel te bedanken.

Vanaf nu zullen we om de twee jaar een speciale nieuwjaarsreceptie houden waarop we vrijwilligers die hun werk op het terrein hebben stopgezet in de bloemetjes zetten.

Op deze editie waren er tien van hen aanwezig: Urbain Cartrysse, Frans De Breuck, Eise van Eyk, Geert Wauters, Ghislaine Kuypers, Jean-Victor Blondiau, Thérèse Hauwaert, Jan Van Hauwaert, Ingrid Cluytens en André Vincent.

Jammer genoeg konden Martine Dermine en Ginette Biquet niet aanwezig zijn. 

Allen zijn zij vrijwilligers die zich stuk voor stuk jarenlang voor de volle 100% hebben ingezet om onze lokale collega’s bij te staan en op te leiden.

Op deze manier hebben zij hun steentje bijgedragen aan een kwaliteitsvolle gezondheidszorg in onze partnerlanden. Deze inzet wordt enorm gewaardeerd door ons allen, en in het bijzonder door de lokale collega’s.

 Al onze terreinvrijwilligers zullen altijd tot de grote familie van Artsen Zonder vakantie blijven behoren want zij zijn immers het hart en de ziel van onze organisatie

Nogmaals 1000 x dank!

 

Share/Save